maandag 7 januari 2013

De operatie...



Operatie geslaagd. Hans had toch wat extra werk want de knieschijf en de glijgoot waren beschadigd en er was toch flink wat artrose ontstaan. Het meeste is verwijderd, de schade is gerepareerd en er is een kunststof knieband geplaatst. Al met al een behoorlijke ingreep.

Arme Troel kreeg ook nog 's een wat zwaardere narcose omdat ze gevoelig is voor de standaardmiddelen. Om half een mochten we bij haar en het kostte haar wat moeite om wakker te worden. Na een uurtje doezelen toch maar besloten om de dame in beweging te krijgen en met enige moeite (ze wilde eigenlijk lekker blijven liggen) ging ze met hulp op 3 pootjes wiebelig naar de auto.

Vanuit Heiloo heerlijk achter in de auto naar huis. Maya zat achter het hek en wist toch nog effe snel het dekentje door de tralies te trekken.....
Thuis hebben we de bagagekar gehaald, Toula's matrasje er op gelegd en toen naast de auto gezet. Voorzichtig de patiƫnt er op getild en als een prinses werd ze naar boven gerold.

Met een jonge hond in huis is het improviseren, want Troel heeft echt rust nodig. We hebben een soort kamerkennel gebouwd om haar Maya-proof te houden en de kleine draak vindt het prima.

wakker worden bij de DA

in de lift

thuis

4 opmerkingen:

Gerda zei

Ahhh arme Toula. Ik hoop dat ze snel weer op de been is! Geef haar maar een knuffie van ons

Algemene Account zei

Ziet er goed uit, beterschap, gr Annemieke

Silvy zei

Een enorme beterschapsknuffel voor Toula. Hopelijk knapt ze snel weer op maar op de foto's te zien wordt ze enorm goed verwend en verzorgd! Groetjes van Ko en Silvy

Rob en Cora zei

We hopen dat ze snel opknapt en er weer bij is op een volgende wandeling.
Verwennen mag ....
Groetjes van Rob, Cora en Sam