zondag 26 juni 2011

Hälsningar lök Sverige


Vandaag is het zondag en we zijn precies een week onderweg. Helemaal heerlijk met onze nieuwe handige Berlingo plus karretje en kano (met oprechte dank aan de baasjes van Tessa en Suus!). We genieten er allemaal erg van en ondanks de vele regen hebben we -vooral voor de meiden- ook de airco al nodig gehad.

De eerste paar dagen hebben we, samen met Piet & Lida, doorgebracht op Sjötorpet Camping in Markaryd (GPS coördinaten N 56º 27' 51.41" en E 13º 36' 5.60" ). Vriendelijke camping aan een lief meertje; ook nog heerlijk gekanood.

Vandaar hebben we 1 nachtje doorgebracht in de buurt van (???) weet ik niet meer.... Daar kwamen we ook Henk en Nel tegen die onderweg een sms-je hadden gestuurd. Regen, regen, regen dus daar zijn we weer vertrokken. Ieder ging ze eigen weg: Piet & Lida in noordelijke richting, Henk en Nel naar vrienden in Karlstad en wij onze neus achterna.

We zitten nu alweer een paar dagen op een super lief plekje vlakbij Karlskoga. De camping heet Villingsberg en we zijn de enige tentkampeerders. Gisteren hebben we midsommar gevierd in een nabij gelegen dorpje. Muziek, dans, heerlijke aardbeienslagroomtaart en erg gezellig.

Morgen gaan we weer verder, maar we blijven in Värmland want de weersverwachting is voor het noorden niet echt goed te noemen. Ons doel is een beetje de kant van Arvika op en onderweg de countryfair in Brunskog te gaan bezoeken. Daar zijn we 15 jaar geleden al eens geweest dus daar hebben we zin in.

Een paar kiekjes van onze trip staan in ons Zweden 2011 album - klik hier voor de link.

Als we onderweg weer een keer internet tegenkomen, dan melden we ons wel weer. Tot die tijd vieren we vakantie.

Adjö en veel liefs van ons!



Geen opmerkingen: