woensdag 29 juni 2011

Energie

In het keukenblok op de camping zijn stopcontacten en daar kun je apparaten in pluggen. Op elk contact zit een timer die zorgt dat er maximaal 1 uur spanning op staat. Dit om te voorkomen dat er allerlei dingen doorbranden enzo. Vanmiddag heb ik m'n PCtje in geplugd en ben als waakhond op een picnickdeken voor de deur in het zonnetje gaan zitten. M'n foto's net ingeladen en nu heb ik nog precies 40 minuten energie in m'n accuutje zitten om te internetten. Thuis ligt een apparaat dat je aan de ene kant in de auto kunt pluggen en waar je aan de andere kant een 'gewone' steker in kunt stoppen. Vergeten mee te nemen, lekker slim. We hebben bedacht dat we op de volgende camping gewoon aan de stroompaal gaan staan, dat is veel handiger.
Anyway, een paar nieuwe foto's kun je dus zien in het Zweden2011 album. Als je niet meer weet hoe je daar komt, klik dan op de link 'album Linda Neijhof' rechts boven aan de pagina en zoek het Zweden album.

Met Martijn gaat het goed! Geen pijn in de buik, geen noemenswaardige pijn in de heup (af en toe een beetje) en met kanoën vaar ik achter en dat is een stuk prettiger voor Martijn. Hij kan nu makkelijker van houding wisselen en ik vind het prima om achter te varen. Met de meiden gaat het ook goed; onze Rhea is wel erg gehecht aan de normale dingen. Dus de auto is goed, de tent is prima en kleine stukjes wandelen is ook best, maar een dorpje inlopen is wel erg veel gevraagd. Alle indrukken en andere geuren en klanken, dat vindt ze gewoon niet fijn. Dat doen we dan ook maar niet meer. We sudderen bij de tent, lezen heel veel en genieten nog meer.
Vandaag hebben we lekker gezwommen en in de zon gezeten. Wat wil mens en dier nog meer?

3 opmerkingen:

Regina zei

Hey vakantiegangers,

Leuk om jullie zo te volgen, en fijn te lezen dat het met Martijn goed gaat.
We zijn best wel een beetje jaloers als we de foto's bekijken, wat een ruimte en rust zeg!
Geniet er nog maar goed van.

Liefs en dikke knuffel voor de meiden
Regina

Lord Bao, ArtsUnited.nl zei

Dat ziet er schitterend uit lieve Linda en Martijn. Beterschap voor Martijn...jemig zeg die kan er ook wat van...geniet maar flink daar van elkaar en van de meiden. Zie jullie graag wanneer je weer hier bent voor de picknick..liefs Joh en een knuffel van brother Bao

rob van dijk zei

Hoi lieve mensen,

Deze digibeet snapt er niets van, in de wildernis zitten en bloggen, uploaden en weet ik wat nog niet meer....maar wel erg leuk om te zien.
Prachtige omgeving, geniet met volle teugen. Goed om te lezen dat Martijn geen/weinig last heeft, en Linda achter vaart. En ehhh het wordt een mooiere dag al je je peddel rechterop houdt ;-)) (foto 31)
Lieve garoeten,
Rob